27 d’abril del 2014

IV Triatló Vila de Blanes

Avui tocava el Triatló Vila de Blanes! Vaig participar en la primera edició l’any 2011 i fins ara no he pogut tornar-hi! I a més avui en molt bona companyia, en Nil i en Roger; en Roger s’estrenava en un triatló i a més estrenava el neoprè en competició, en Nil ja n’ha fet uns quants, però s’ha professionalitzat una mica i era el moment d’estrenar bicicleta i neoprè. Per mi era el primer triatló des de feia 3 anys, precisament el de Blanes havia estat l’últim i la primera competició amb ganes des que tinc el genoll fotudet! Les últimes setmanes han sigut molt bones com ja he anat explicant, li he fotut canya, i els isquiotibials de la cama dreta s’han queixat una mica el passat divendres i dissabte, però he reposat i sembla que la cosa està molt millor per avui, tot i que me’ls sento un pèl. No fa pinta de ser res greu, una mica carregadets i prou. El genoll s’està comportant molt bé, molesta a vegades però no molt, mirarem que es vagi posant tot a lloc. Malgrat tot, tinc ganes de donar-ho tot, sobretot a la bici que darrerament he entrenat força i em sento molt bé.

A les 8:30 ja estem a sobre el passeig, aquest any ha canviat de lloc (abans davant del pavelló, ara sobre del pàrquing al passeig de mar), la millora és fantàstica i el dia es presenta molt bé. Agafem els dorsals i anem a deixar les bicis... Realment ens falta una mica de pràctica, però ens n’anem sortint fins a deixar-ho tot a punt!


Després veiem la primera sortida, a les 9:30 i dos minuts després surten les noies. Nosaltres sortirem a les 10:45 així que ens n’anem a fer un mini de llonganissa al Pull’n’Ibèrics. Realment el pre-cursa està sent excel·lent... HEHE! :D


S’acosta la sortida i anem a posar-nos el neoprè i escalfar una mica. De seguida trobem la Yasmina i després l’àvia, el tiet i en Pau. Quina claca que tindrem avui! Dóna gust córrer a casa!


L’aigua està freda en un primer moment però de seguida ens adaptem a la fredor i fem unes quantes braçades per escalfar, xerrem amb la “family”, fotos i a la sortida. El tram de natació fatal, no he anat gens còmode, tota l’estona molt “esverat” i el tram que he anat millor molta onada, després a la tornada fins a l’arribada m’he desviat bastant a la dreta. La transició un desastre, en arribar he vist que era el primer dels tres però de seguida han arribat en Nil i en Roger. Tot anava bé però en posar-me la samarreta dels Fondistes (la majoria de gent porta un “mono” de triatló), tot s’ha complicat, s’ha quedat embolicada amb l’aigua com un “top” i no hi havia manera de fer-la baixar. En Nil i en Roger tampoc han fet un gran canvi... HAHAHA! Semblàvem tres “pardillus” allà... Millor que ens passés avui que no el dia de l’Ironman 70.3 de Calella!!!


Comença la bici i sense temps de respirar ja estic amb el fetge a la boca... HAHAHA, quin patir aquests triatlons sprint... No hi ha temps per descansar MAI!! Sense adonar-me’n ja estàvem pujat cap al Càmping la Sardana, durillu... Agafo ritme força bé i ens anem creuant amb en Roger i en Nil, són un total de 3 voltes i que em passen força bé tot i que vaig a “fondu”. Segons el contaquilòmetres han sortit 19km en 39'30" (aquí hi ha les dues transicions, força llargues per cert!).


La transició de bici a córrer molt millor, però al començar a córrer (com sempre em passa) em costa moltíssim trobar el ritme. És molt dur arribar de 40’ a tope amb la bici i posar-se a córrer... Realment és una cosa que mai he entrenat però que segur que hi ha exercicis i tècniques per millorar-ho, però com que venim a passar-ho bé, tampoc és una gran preocupació XD A més, se’m descorda la sabata just començar, però fins arribar a la punta del moll no me la cordo. No és fins al cap d’uns 2km que començo a sentir-me millor, però tot i això no estic com per apretar molt i vaig fent tranquil·lament fins entrar a meta després de 1h i 20 minutets.


És el pitjor sprint que he fet, però realment no crec que siguin comparables perquè a cada un les distàncies no són exactes i els circuits tampoc. Avui m’he sentit molt bé en conjunt, només queden tres setmanes pel Half-Ironman i no ens podem entretenir gaire per acabar de trobar el to, perquè la última haurà de ser gairebé de descans! Així doncs que res, esperem que tot vagi bé d’aquí al 18 de maig i que el genoll es comporti per passar-ho molt bé al Half de Calella!


Apa, salut a tots i fins la propera! Us deixo aquí els nostres resultats:

Tomàs: 1h20’17” (310) - Natació 14’59” (342) - Bici 43’21” (283) - Córrer 21’57” (316)
Roger: 1h22’36” (345) - Natació 15’25” (366) - Bici 45’16” (342) - Córrer 21’55” (313)
Nil: 1h25’17” (381) - Natació 15’17” (359) - Bici 47’08” (378) - Córrer 22’52” (355)

521 inscrits
442 acabats
15 retirats
1 desqualificat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada